.

.

haisstronica 660PCS Морски Клас Свивам Стыковые Конектори Комплект,AWG 22-10 Водоустойчив Електрически Проводник за свързване,Луженые Червени Медни Стыковые Конектори,с Подв?

haisstronica 660PCS Морски Клас Свивам Стыковые Конектори Комплект,AWG 22-10 Водоустойчив Електрически Проводник за свързване,Луженые

BGN 14.64
Налично
Налично

СЪВМЕСТИМИ С ВСИЧКИ ПОДХОДЯЩИ СТАНДАРТИ : С Haisstronica 660 PCS ( A. W. G. : 22-16 300 PCS,16-14 220 PCS,12-10 140 PCS) конектори на проводници за намаляване на топлината водоустойчивые уступчивы с ROHS, ISO 9001 : 2008, SGS и стандартите CE.НЕПРЕКЪСНАТИТЕ ИНОВАЦИИ : Решен е проблемът за събиране на съединители, дължаща се на лесно повредена скоростна след работа окабеляване.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА МЕДНА СЪРЦЕВИНА : Термосвиваеми стыковые конектори се използват медна сърцевина с по-голяма дебелина.Това прави вашия проект за свързване на по-безопасен и по-добре отговаря на нуждите на нашите клиенти с качество!ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА СВИВАНЕ на ТРЪБАТА : Прозрачен свиване тръба осигурява висока якост на опън и устойчивост на разтягане и намалява механични повреди.Дебел багажника осигурява силен обжим всеки път.Вътрешната стена на свиване тръба има достатъчно количество лепило-стопи за осигуряване на водонепропускливост и надеждност.Вашият тел никога не выскользнет от тези термоусадочных конектори.КУТИИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ : на Дъното на чекмеджето за съхранение на HS-T1 A, изработени от полипропиленови материали, а кутията е изработена от высокопроницаемого ABS, който е силен и издръжлив.Лесен за почистване.Лесно се монтира.

Спецификация

Избор на клиенти