.

.

POWMEE M1 Kids Headphones Слушалки с Кабел за Деца,Регулируеми, Сгъваеми Стерео Без Заплитане,3,5 ММ Жак Тел Кабел On-Ear Слушалки за Деца (Лазурен)

POWMEE M1 Kids Headphones Слушалки с Кабел за Деца,Регулируеми, Сгъваеми Стерео Без Заплитане,3,5 ММ Жак Тел Кабел On-Ear Слушалки

BGN 14.39
Налично
Налично

Регулируема лента за глава : регулируема лента за глава може да ви е да подходите си форма на главата.с мека възглавница протеин на слушалката,това не само ще ви позволи да се чувствате много комфортно,но и ще ви позволи да сведе до минимум умората.Лек дизайн : лек дизайн за деца возраста3 и up.it е доста лек, но здрав и удобен на пипане. ears.it останете на място и блокируйте на външния шум.Сгъваема конструкция : сгъваема конструкция за по-компактно съхранение,той е удобен за носене,лесно можете да се сложи я в куфара и една чанта.Здрав и без entanglements : кабел найлонова оплетка ,с дължина 4,2 метра, той е много издръжлив и без заплитане,дизайн за деца ,деца ,момичета ,момчета, толддлеров и училище. [Широка съвместимост и поддръжка] : широко съвместим конектор 3.5 мм ви позволява да използвате слушалки с всички устройства с конектор 3,5 мм. като i Phone,хромбуки, андроиди, i Pad, i Pod, преносими компютри, таблети, компютри,авто DVD-плейър,за i Phone 7 по-горе, i Pad Pro 11 и 12.9 модели 2020 г., ще се нуждаят от светкавица до 3,5 мм jack adapter.24-месечна беспроблемная защита ,това е много лесно достъпна клиент svervice.лек дизайн за деца на възраст от 3 години и нагоре.it е доста лек, но здрав и удобен на пипане. ears.it останете на място и блокируйте на външния шум.

Спецификация

Избор на клиенти