.

.

KZ AS16 8BA in Ear Рецептори Слушалки най-Новият Yinyoo Стерео Звук Удобни Слушалки с Балансирана Арматура слушалки Слушалки Без микрофон, синьо)

KZ AS16 8BA in Ear Рецептори Слушалки най-Новият Yinyoo Стерео Звук Удобни Слушалки с Балансирана Арматура слушалки Слушалки Без

BGN 108.80
Налично
Налично

Лесна подмяна и осигурява по-голям потенциал за слушалки. 【СУПЕРИОРНА СМЕНЯЕМ КАБЕЛ】Обновен кабел kz AS16 с конструкция за защита на слота.5 мм Дължина на линията : 1,25 m±5 см, това, което той има в кутията.Звукова сигнатура балансирани,съчетана надолу с добър дълбоко твърдо бас,чисти средни гама и красиви високи честоти.Той може ефективно да защити щифтове, за да се избегне счупване и да удължи живота.има една година на защита от датата на закупуване.Вие можете да го замените с други кабели iem, намерете кабел yinyoo, за да получите обновена кабел, от който се нуждаете.Печатната платка се добавя, за да се осигури пълно възпроизвеждане на всички шофьори, наред с плавен и разумен, разширен музикален опит.Една година на защита : Yinyoo Audio разполага с официално разрешение от компанията KZ, всички продукти са оригинални.Независими аудио канала, за всеки шофьор, звук не ще се чете, ще ви донесе нов вид слухови усещания.Ергономичен дизайн и ухото на куката осигуряват удобен за носене. 【ДРАЙВЕРИ ПОДОБРЕНИ】Yinyoo KZ AS16 : 8 BA балансиран котва от всяка страна, 4ba за висока честота, 2ba, за средната честота, 2ba за ниски честоти, 3 звукови тръби, които осигуряват страхотен звук, богати на детайли. 1 x KZ AS16 слушалки 3 x втулки съвети 1 x Ръководство на потребителя Обърнете внимание : 1. Yinyoo Audio разполага с официално разрешение от компанията KZ , всички продукти в Yinyoo Audio са оригинални.и предложи да се отпуснат в рамките на няколко минути след всеки два часа, това ще бъде най-добре за слуха. Моля, намалете силата на звука на музиката преди да свържете слушалки към аудиоустройствам, за да се избегне увреждане на ириса риза.

Спецификация

Избор на клиенти