.

.

Raycon The Work накрайници за уши за Bluetooth Безжични слушалки с микрофон - Стерео звук в ухото Bluetooth слушалка True Wireless Слушалки с 32 часовете живот на батерията и три звукови п?

Raycon The Work накрайници за уши за Bluetooth Безжични слушалки с микрофон - Стерео звук в ухото Bluetooth слушалка True Wireless

BGN 119.99
Налично
Налично

Към тях се отнасят : дисбаланс на силата на звука, проблеми с conjugating, проблеми със зареждането (не са причинени от нормално износване), проблем с една игра. ????Част от вашата монтаж : гел уши Memory Foam, които са подходящи за комфорта на работа по цял ден, за вашите делови и битови нужди.???Съсредоточете се върху това, което ви вдъхновява : изключете от външни шумове и направете това, което е най-важно, за приоритет. ????Внесете своите цели в реалност : 6 ярки гласови микрофони отделят гласа си на фона, че всички повиквания са ясни, независимо от това, къде вие извършвате работа.Останете напълно-информирани за всичко, което се случва около вас.Бъдете обединени с вашия офис и едновременно слушайте саундтрака на живота си.Гаранция Raycon се прилага само към дефекти на производителя в рамките на първата година от датата на закупуване на устройството.

Спецификация

Избор на клиенти