.

.

Hanatora 11,8 инча USB C за IOS Дистанционно Управление Кабел за DJI Mavic 3,Mini 2,Air 2S,Mavic Air 2, Сплетен 1FT OTG Дълъг Таблет Телефон Разширяване на RC Кабел Данни Аксесоари(iOS Жак)

Hanatora 11,8 инча USB C за IOS Дистанционно Управление Кабел за DJI Mavic 3,Mini 2,Air 2S,Mavic Air 2, Сплетен 1FT OTG Дълъг

BGN 6.62
Налично
Налично

【Съвместимост】е Съвместим с DJI Mavic 3,DJI Mini 2,DJI Air 2 S,Mavic Air 2 дистанционно управление,се използва за свързване на контролера към бюрото или мобилен телефон през пристанището на IOS. 【Не е подходящ】не е подходящ за таблет и мобилен телефон с USB конектор-C. не е подходящ за Mavic Air(1-во поколение) и Mavic Mini(1-во поколение). 【Дължина】Дължина на кабела : 11.8 инча/30 см 【Лесно да се съхранява и компактен】Когато той не се използва,може да поставите в слота на мобилното устройство, без това да повлияе на съхранение на притежателя на мобилно устройство. 【Функция】се Използва за свързване на контролера към планшету или по телефона през пристанището на IOS за пренос на данни с дистанционното управление на апарата по време на полет. 【Предимство】Висококачествен найлон ракита повърхност,високата здравина на опън и прекрасна сгъваема издръжливост.Здраво свързани, не е лесно да загубите връзката.Прехвърляне на данни OTG, по-бърза и стабилна. 【Че получавате】 1x 11,8-инчов кабел за дистанционно управление(конектор IOS).СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ на Вашата 100% удовлетвореност обещано.365-дневна гаранция за връщане на парите или безплатна подмяна, ако продуктът е повреден по време на този период.

Спецификация

Избор на клиенти