.

.

Смарт часовници за жени за Мъже Смарт часовници за Android телефони и iOS Фитнес следи с Пульсометром Кръгли Смарт часовници Потребителски Скали Тракер Дейност със Сен?

Смарт часовници за жени за Мъже Смарт часовници за Android телефони и iOS Фитнес следи с Пульсометром Кръгли Смарт часовници Потребителски

BGN 39.99
Налично
Налично

· Наблюдение на сърдечната честота, следи кръвното налягане, монитор Sp O2, монитор сън.Ако имате някакви въпроси или предложения по време на употреба, моля не се колебайте да се свържете с нас. (ЗАБЕЛЕЖКА : Не използвайте гореща вода или пара, сауни, извори и т. 2,Отворете настройките на Bluetooth телефони. · Управление на музиката., Никога няма да пропуснете важни съобщения.Смарт часовници за Android телефони и i OS : Изтеглете приложението Tefiti и лесно включете смарт часовници с телефона чрез Bluetooth, вие може да получавате известия за техните обаждания, текстови съобщения и SNS съобщения, включително Facebook, Twitter, Whats App, Linkedin, Messenger и т.За да ви осигури най-добрия опит, ние ще продължим да се оптимизира приложението.Зареждането отнема 2-3 часа, а работното време може да продължи 5-7 дни и 20-25 дни в режим на готовност.И той съдържа 6 основни скали, и в заявлението, има няколко скали по избор. · Информация за времето.Приложението може да записва данни за вашите упражнения, честота на сърдечните съкращения, сън и т.Ако дадено приложение поиска, че трябва да се актуализира, отидете в центъра за приложения за актуализации. · Умен часовник с известия за обаждания и приложения.Това може да помогне на жените да записвате своите менструални периоди от живота напрегнат живот и регулиране на ежедневието си.Тези фитнес часовник е водоустойчив по стандарт IP68, можете да ги носите при миене на ръцете, под дъжда и на плуване. · Сидячее напомняне. · Крачкомер спортни часовници : следи от стъпки и изгорени калории.Как да се насладите на умни с часове?.Голям сензорен екран е лесен за използване и по-полезна за да видите данните часа.А също така можете да персонализирате циферблат часа с любимите си снимки и фигури в различни цветове.

Спецификация

Избор на клиенти