.

.

Evangelia.YM Smartwatch за Жени, Мъже и iOS и Android System Connected Водоустойчив Крачкомер Многофункционален Телефонен Разговор, Съобщение Дистанционно Помещение Спортни часовници (ч?

Evangelia.YM Smartwatch за Жени, Мъже и iOS и Android System Connected Водоустойчив Крачкомер Многофункционален Телефонен Разговор,

BGN 8.79
Налично
Налично

☛Multi Smart Function☚ Крачкомер, дистанционно тракер, тракер, калории, напомняне за входящо обаждане и SMS (facebook,twitter,whatsapp), будилник, хронометър и показване на времето : секунди, минути, час, седмица и дата. ☛Сверхдлинное време на автономна работа☚ 12-18 месеца живот на батерията.Не е необходимо да се зарежда всеки ден.Часовници са оборудвани с батерия Maxell CR.Батерия CR лесно да се купи навсякъде за замяна. ☛Функцията за отдалечена камера☚ Свържете смарт часовници с bluetooth с вашия смартфон, а след това щракнете върху часа, за да управлява снимка на смартфон. ☛Включване на часове☚ Часовници 【POWER OFF】за да пести заряд на батерията.Моля, натиснете бутона B или бутона C в продължение на 3 секунди, за да 【ВКЛЮЧИТЕ】 часовници. 【Забележка】Ще трябва отново да свържете часовника с телефона след дълъг от загубата на връзката между часовника и телефона. ☛Обслужване на клиенти☚ Тъй като нашите продукти идват от Китай, може да отнеме от 10 до 15 дни за любимия пакет, за да лети към вас.Признаване на клиенти има за нас голямо значение и ние ще бъдем много щастливи, ако споделите вашия опит с нас и за другите потребители.Всички отговори са високо ценени, ако имате някакви проблеми или въпроси относно нашия продукт, независимо от това, че е преди или след покупката, моля да ни уведомите.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Спецификация

Избор на клиенти