.

.

Kalolary 300 бр. Шлифовъчни Ленти за нокти Тренировки, Размера на #80#120#180 Efile Шлайфане колело Комплект с Четка за Отстраняване на Прах за Нокти, Маникюр Чудесно за Нокти Тр?

Kalolary 300 бр. Шлифовъчни Ленти за нокти Тренировки, Размера на 80120180 Efile Шлайфане колело Комплект с Четка за Отстраняване

BGN 6.95
Налично
Налично

-Бързо и ефективно подготвя ноктите и премахва омертвевшую кожата. -Размер : 3/32"" джолан, е подходящ за повечето стандартни размери на ноктите пробивна машина.Kalolary 300 бр. Готов за повърхностна работа, укорочению и премахване. 【Висококачествени материали】Kalolary тренировки за нокти пясъчни ивици са проектирани с трайни старши материал чрез изследване, че може да гарантира, че той да не се разпадне по време на употреба.Отличен за попълване, отстраняване на всякакви дефекти след нанасяне на акрил на ноктите. За професионално студийно или домашна употреба, идеално място за маникюр и педикюр. -Калолярные шлифовъчни ленти могат да се почиства, да се изострят, шлифован, нарязани на разглаживать, полиране и да променят формата гелевых на ноктите, както и стимулиране растежа на ноктите. Поставете пясъка лента върху дорник тренировки.Това е забавно и с удоволствие ще се прилага на нокти у дома с приятели и сестри. 【Актуализирани шлифовъчни ленти за нокти】Издръжлив дизайн материал включва 3 различни размера с различна гладка повърхност : грапава зърно, средно зърно, дребни песъчинки. Професионални Шлифовъчни ленти за нокти с 1 бр.Използва се както за естествени нокти, така и за изкуствени.В пакета е включено : -100 бр кафява голям размер на 80# -100 бр кафява средният размер на 120# -100 бр кафява малък размер на 180# -1 бр. -Не забравяйте да държи лента, успоредна на повърхността на нокътя, за да се избегне фини пръстени. -Непременно-често вдигайте лента с повърхността на нокътя, за да се избегне излишната топлина.Най-добрият подарък ще позволи на клиентите да спестят много време и пари на маникюре. -Работа за даване на форма като естествени, така и изкуствени ноктите.Kalolary нокти Sanding Bands set се опитва да ви помогне да направите вашите уникални нокти за красота в домашни условия., Четка за премахване на прах за нокти, Бързо и ефективно за маникюр и педикюр-може да се използва за подготовка на ноктите е естествена подава пред всички разширение, за да се осигури по-добра адхезия.Използване на съвета : 1. -Той също така е идеален за кожичките.подходящ за повечето размери 3/32 инча тренировки за нокти. Четка за премахване на прах за нокти-Отлични инструменти за маникюр и педикюр.

Спецификация

Избор на клиенти