.

.

Професионална Пробивна Машина За Нокти Бесщеточный, ZMteam 35000 об. / мин. Efile Тренировки за Акрилни Нокти с Дълъг Срок на Служба, Електрическа Пила За Нокти Пробивна Ком?

Професионална Пробивна Машина За Нокти Бесщеточный, ZMteam 35000 об. / мин. Efile Тренировки за Акрилни Нокти с Дълъг Срок на

BGN 36.79
Налично
Налично

От съображения за сигурност, моля, сбавьте скорост, преди да промените посоката.За професионална техника, можете да разруши тренировка на нокътя на файла e за всякакви срещи на клиента.Моля, регулиране на скорост от ниска до висока, ако адаптируетесь към скоростта.Проектиран с 7шт различни метални бита, 2 елемента керамични бита и 4шт допълнителни полировальных малко, той може да се използва широко за акрилни нокти, гелевых на ноктите, както и за отстраняване на мъртвата кожа на кожичките, мазоли на пръстите.Не е нужно да прекарват твърде много време и пари за ноктите салон.Нашият преносим пробивна машина за нокти-добър избор за подарък.Посоката на работа.Тази тренировка за нокти efile има мощен и тих мотор.Можете да направите своя маникюр по всяко време и на всяко място. Обикновено, когато скоростта се добавя към скоростта 03, тя започва да работи, най-високата скорост е 35.Продължителното натискане на 5 секунди при среден кръгъл превключвател за включване/ изключване.Самостоятелни охлаждащи отвори и по-леки алуминиеви сплави позволяват наконечнику ефективно разсейване на топлината.Той може да работи непрекъснато в продължение на 12-16 часа след пълно зареждане.Скоростта от 0 до 35 000 об / мин.Той може да направи пауза 3 секунди, за да защити двигателя при смяна на посоката на движение.Скоростта от 0 до 35 000 об / мин.Оборудван с интелигентен LCD дисплей, който може ясно да показват подходящи обороти в минута за избор и точна останалата част от капацитета на батерията е за зареждане. Той може да направи пауза 3 секунди, за да защити двигателя при смяна на посоката на движение.Независимо от това, дали сте професионален техник или новобранец, искате да започнете свой дизайн нокти DIY, нашият професионален пробивна машина naill е важен инструмент.Един кратко натискане на средния кръг превключвател позволява промяна на посоката на въртене(напред/назад).

Спецификация

Избор на клиенти