.

.

VALYV Ice Bag 4 Опаковки за Многократна употреба Пакети с Лед за Наранявания Чанти с Гореща Вода Студени Пакети за Зъбобол Главоболие, болки в Рамото, Китката Коляното Ме?

VALYV Ice Bag 4 Опаковки за Многократна употреба Пакети с Лед за Наранявания Чанти с Гореща Вода Студени Пакети за Зъбобол Главоболие,

BGN 35.12
Налично
Налично

подходящ за навяхвания на мускулите, раменете, краката, главоболие и треска, леки изгаряния, изгаряне, изгаряне на кожата и т.Повече никакви капки и мокри дрехи, само за миг първа помощ!.Отлична запечатани капак с голям отвор, предназначени за лесно пълнене кубчета лед и напукани лед.ГОЛЯМ БРОЙ - Има 4 опаковки VLAYV soft ice bag идват за вас. При попълване на чантата с гореща вода не използвайте вряща вода (с температура не може да бъде по-висока от 60°C/140°F).пакета включва : 1 комплект на многократно пакети с лед VALYV (4 опаковки).Внимание : 1. Редовно проверявайте капачка за износване и повреди. ТОПЛИННА ТЕРАПИЯ - пълни пакети за гореща вода за гореща терапия. На външната страна на чантата може да се образува кондензат. Останете комком по-дълго, отколкото други опаковки.Увийте торба с лед на мека кърпа, за да предпазите кожата си и да се избегне натрупване на конденз. Бързо освобождаване на болката, може да се използва широко за студена терапия и топла терапия. Нанесете торба с лед, за не повече от 20-30 минути. ЗАБЕЛЕЖКА - Препоръчителна температура на топлата вода 50℃/122℉- 60℃/140℉, но не вряща вода.подходящ е за стомаха, мигрена, синусите, мускулни болки и крампи, лесна артрит, навяхвания, навяхвания и скованост, менструални спазми и т. Бързо облекчаване на болката, може да се използва широко за студена терапия и топла терапия. Лесен и удобен за употреба и съхранение. Изработен е от висококачествен материал, удобна за кожата и тялото 2.И когато сте използвали пакети за студена терапия, извън пакет с лед може да бъде затвердевшая вода, което е нормално физическо явление, а не изтичане на пакет с лед.

Спецификация

Избор на клиенти