.

.

Кабел за зареждане калъф Scootree е Съвместим с Powerbeats 3, Powerbeats 2, Bose Soundsport, Sony WI-C300 Слушалки безжични слушалки - (слушалка в комплекта не е включена!)

Кабел за зареждане калъф Scootree е Съвместим с Powerbeats 3, Powerbeats 2, Bose Soundsport, Sony WI-C300 Слушалки безжични слушалки

BGN 14.00
Налично
Налично

"Зареждане на слушалките 6-8 пъти" : капацитетът на централната банка на захранването е 1000 mah.Можете да заредите слушалки 6-8 пъти, че зависи от вида слушалки .Това значително спестява време и предоставя по-голямо удобство, независимо от това, в дома ви или пътувате. "Висококачествена изкуствена кожа".Устойчив на пот и може да бъде протерт влажна кърпа. "Лесно е да се вземе" : Размер : 3.94 X6.02 X1.57 инча (10 X15.3 X4cm).Удобно се носят в чанти или да го задържи за ръката. "Патент дизайн на Корпуса се намира в патентното ведомство дизайна, и ние даваме 2 години гаранция. "НЕ за Beats X" : калъф с вграден блок за захранване (слушалка в комплекта не е включена!) позволява едновременно да носи /съхранява и зарежда Jaybird,Beats, Plantronics, Sony,Jabra и други спортни безжични Bluetooth слушалки[НЕ за Beats X].Този продукт може да бъде зареждана на вашите слушалки с около 6-8 пъти(зависи от капацитета за съхранение на вашите слушалки).И водоустойчив материал, който е добре да защитава вашите слушалки.Това е малък размер за удобно носене,подходящ за Powerbeats 2,Powerbeats 3 и други безжични слушалки Bluetooth.Внимание : слушалка в комплекта не е включено!.

Спецификация

Избор на клиенти