.

.

iTODOS на Слънчеви панели Работи за Arlo Pro и Arlo Pro 2, 11.8 Ft Външен кабел за зареждане и регулируема закопчалка,не е за Arlo Ultra и Arlo Pro3 (черен)

iTODOS на Слънчеви панели Работи за Arlo Pro и Arlo Pro 2, 11.8 Ft Външен кабел за зареждане и регулируема закопчалка,не е за

BGN 35.99
Налично
Налично

❤Уникален дизайн : Този комплект слънчеви панели идва с вградена акумулаторна батерия с капацитет 2600 mah ,могат да осигурят достатъчно мощност в продължение на 365 дни.Вече не е необходимо да смените батерията, повече не се нуждае от захранващ адаптер,супер удобно и спестява време. ❤За зареждане на вашата Arlo Pro . 1 x монтиране на стена;. 3 x винтове;. 3 x стенни анкера. (Цялото помещение в комплекта не са включени).Забележки : Преди употреба задължително ВКЛЮЧЕТЕ ключа на задния панел на слънчеви панели .Моля, обърнете се към "Краткому ръководството за експлоатация ".Внимание : . 1.За вашата безопасност и за да се избегне трайно увреждане на батерии, слънчеви панели, също така не може да се зарежда батерията при температура под нулата, дори и ако вашата камера, свързана към мрежата. 2.Слънчев панел може да не поддържа пълно зареждане на камерата облачно, дъждовно или други дни, когато слънчевата енергия не е достатъчно. 3.Соларен панел и може да не поддържа зареждане на камерата по време на периоди на интензивна употреба.Можете да изключите откриване на движение и откриване на звука Arlo Камера ( камерата не губи много енергия), да поставят слънчеви панели под силна слънчева светлина през целия ден, а след това вечерта се провери, се е увеличил ли мощност камера в приложение Arlo.Ако тя се увеличи, слънчев панел може да работи, в противен случай тя може да бъде счупена.

Спецификация

Избор на клиенти