.

.

Игли за Пиърсинг на Ушите и Носа - Yuelong 50ШТ Смесени Игли за Пиърсинг IV Катетър Игли за Пиърсинг Стерилизирани Татуировки, Пиърсинг Инструмент за Пиърсинг Доставка П?

Игли за Пиърсинг на Ушите и Носа - Yuelong 50ШТ Смесени Игли за Пиърсинг IV Катетър Игли за Пиърсинг Стерилизирани Татуировки,

BGN 27.19
Налично
Налично

КАСТРАЦИЯТА - Всяка ушна игла за пиърсинг на носа е индивидуално пакетирана и стерилизирани газ E. O. за да се гарантира 100% чистота.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ - всяка прокалывающая игла катетър е направена само от най-фина хирургическа неръждаема стомана, марка 316 L.Вакуумна торба и игольчатая корона снабдени с гума за защита.Опаковка и размер за Всеки комплект обици включва 50шт смесени пирсинговых eagle IV катетерных игли. 10шт всяко ухо, носа, пиърсинг на иглата : 14 ГРАМА 16 G 18 G 20 G 22 G.ЛЕСЕН за използване - Тази игла за пиърсинг от неръждаема стомана е идеален инструмент за хората, които са били гонени за мода и индивидуалност.Много остър и лесен за работа.Намаляване на болката и почти няма кървене.ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНИЕ - Подходящ за пиърсинг на ухото, на устните, на зърното, на веждите, пъпа, езика, носа и други части на тялото.Ако по някаква причина не сте напълно удовлетворени.просто върни му за пълно връщане или замяна.

Спецификация

Избор на клиенти