.

.

На притежателя на кол пръстени Пръсти Kickstand - MR. YLLS Anti-Another Stress Relief Spinner 360° Rotation Metal Ring Finger Stand Grip (черен)

На притежателя на кол пръстени Пръсти Kickstand - MR. YLLS Anti-Another Stress Relief Spinner 360° Rotation Metal Ring Finger

BGN 7.91
Налично
Налично

2 МЕТОДА на ВЪРТЕНЕ - Прикрепете поставка за пръстени пръст към задната част на телефона или на своята практика за телефон, завийте на притежателя на пръстена, като фабрика.MORE THAN ONE PHONE RING HOLDER - Нова концепция за интеграция на спиннера с пръстена, мобилен телефон, ще направи живота ви по-забавна, а също така може да помогне на хората, които седят дълго време, за намаляване на психичното напрежение, тревожност. Избършете повърхността на устройства, махнете прозрачността и я залепете върху гладка задния панел на телефона, след това леко натиснете, за да се уверите, че тя е здраво и напълно закрепено.YLLS дава гаранция за качество на нашите продукти.ТЕЖКОТОВАРНИ АДХЕЗИЯ - благодарение на силната лентата на притежателя на пръста си телефон предпазва вашия телефон от случайно падане.КУПИ С УВЕРЕНОСТ - MR. Дайте му почивка в продължение на 24 часа, а след това вие ще можете свободно да го компресирате.Липсата на остатъци при извършването на тази на притежателя на телефона, лесен за използване.удобен за use When с помощта на функцията kickstand, тя автоматично ще намира опора и поставя си свободен, че са по-удобни за употреба.Как да използвате : 1.

Спецификация

Избор на клиенти