.

.

Уред Против--кора, Высокомощное Ултразвуково Преобразуване на Честотата Ограничаване Устройство на кората на кучета, Джобно Хандхэльд Уред Против -- кора Ефективе?

Уред Против--кора, Высокомощное Ултразвуково Преобразуване на Честотата Ограничаване Устройство на кората на кучета, Джобно Хандхэльд

BGN 58.39
Налично
Налично

★Ултразвук : Нашето ултразвуково оборудване срещу лай осигурява безопасно и ефективно решение за дресура на кучета и контрол на лай.Устройство против лай може ефективно да обучава кучето си да прекрати нежеланото поведение, като лай, thorugh, яденето на нечиста храна, битки и т.н.Подходящ за дресура на различни породи кучета, като : домашни животни, полицейски кучета, овчарки, идеален за работа на открито, за пътуване и нощни патрули за сигурност. √ Ефективна тренировка : Това е ултразвуково лающее устройство може да се обучава куче се избягва лай, роене, опасни хранене или борба и на други вредни навици и поведение. √Безопасна употреба : с помощта на най-новите ултразвукова технология, тази корк за кора безвреден за слуха на кучето, няма да предизвика физически увреждания и хората няма да могат да я чуят. √Лесна употреба : По всяко време,когато кучето прави някакви палав неща-лае, дърпа за каишка, скача и т.н., Просто натиснете бутона и насочете директно на ултразвукова профилни дресура на кучета, да спре лошото си поведение. √Лесен за носене : Ултразвуков инструмент за тренировка на кучета в малък размер, светел в теглото, и е оборудван с талрепом.Той е много портативен и може да бъде поставен в ръцете и джобовете си, което я прави идеална за занимания на закрито и на открито. ●Характеристики : Материал : ABS Максимално разстояние за управление : 5 м Размер (приблизително) : 9,5 см х 4,2 cm х 3,3 см Тегло (приблизително) : 70 g Цвят : черен Опаковъчен лист : 1 * анти-кора тренировъчен инструмент; 1 * ръководство за потребителя.

Спецификация

Избор на клиенти