.

.

Fielect 100 W 20R Ти Керамични Жично Намотанный Линеен Потенциометър Отточна тръба на шарнирна връзка Резистор Потенциометър с Дръжка за Индустриално Оборудване за Регу?

Fielect 100 W 20R Ти Керамични Жично Намотанный Линеен Потенциометър Отточна тръба на шарнирна връзка Резистор Потенциометър с

BGN 11.43
Налично
Налично

【Параметри】 Модел : променлив подвижен потенциометър с дръжка;Стойността на съпротивлението на : 20 R Ω;Мощност : 100 W;Толеранс : +/-5%;Форма : порцеланова чиния. 【Материал】 -Керамични жично потенциометър се състои от керамичното ядро и съпротивителни проводници, обернутого в тороидальную макара с правилник, чистачки. 【Характеристики】 -Въглища четка потенциометъра се отнася до тел съпротива, и стойността на съпротивлението лесно да се коригира; рокер тип ръчно управление, легкосплавный вал, лъскав и здрав. 【Функция】 -Потенциометър се използва за регулиране на напрежението и тока в силовом оборудване и средна верига, както и контрол на съпротивлението на веригата без прекъсване на тока. 【Прилагането на】 -Керамични жично потенциометър може да се използва широко като регулатор на скоростта на двигателя подходящ за помпи, вентилатори, и воздуходувок или други приложения, които изискват високо напрежение и ток.Fielect Керамични Wirewound потенциометрыспецификации : Марка : Fielectмодель : Променлив подвижен потенциометър със стойност knob Resistance : 20 R Ohm Power : 100 WTolerance : +/-5%Форма : порцелан пластинаматериал : керамика Описание на продукта : 1.Накатанный вал приема за разделяне на проект за притискателните дръжки, които се използват в регулиране на оборотите на промишлено оборудване, напрежение и регулиране на ток, уреди и устройства за управление на автоматикой.2.Варистор използва висококачествени тел константана и тел от мед-никелевого сплав, които се определят в съответствие с различни стойности на съпротива.Кръст Бод Пакет Съдържание : 1 бр. х керамични жично потенциометър Забележка : 1.Размер на продукта се измерва ръчно, са възможни незначителни грешки, благодаря за разбирането.2.Действително продукт и цвят на елемент, показан на снимката може леко да се различават от действителния продукт, моля, обърнете се към самия продукт.3.Моля, обърнете внимание на големината на стоката, преди да купите.

Спецификация

Избор на клиенти