.

.

Qinyayoa 2 in 1 Lighting Reflector, Lighting Reflector 60cm / 23.6 in Multi Purpose for Indoor and Outdoor Photography(Silver White)

Qinyayoa 2 in 1 Lighting Reflector, Lighting Reflector 60cm / 23.6 in Multi Purpose for Indoor and Outdoor Photography(Silver

BGN 28.32
Налично
Налично

Конструкция от стоманена пружинна рамка : С еластична стоманена пружинна рамка рефлектор лесно се разширява и свива, е много гъвкав за използване.Сребърен рефлектор : Този вид рефлектор е най-силна отразяваща способност, която е най-разпространената и универсална, и той може добре допълват светлина в условия на слаба осветеност.Бял рефлектор : Този вид рефлектор изпълва подробности сенки.Ефект се получава леко и естествено, че позволява да се направят детайлите на ярки сенки и малко повече.Златен рефлектор : Този вид рефлектор има своя златен цвят, за да отразява светлината, който отговаря на топлина на слънцето, затова често се използва за снимане на външни портрети, за да се постигне ефект, ясна подсветка.Сгъваем и лесен за съхранение : Сгъваема универсален отражател 2 в 1 може да се съхранява в чантата, когато не се използва.Той не заема никакво място и може да се приема със себе си, когато излизам на снимки.Функция : 1. Сребърен рефлектор : Този вид рефлектор е най-силна отразяваща способност, която е най-разпространената и универсална, и той може добре допълват светлина в условия на слаба осветеност.2. Златен рефлектор : Този вид рефлектор има своя златен цвят, за да отразява светлината, който отговаря на топлина на слънцето, затова често се използва за снимане на външни портрети, за да се постигне ефект, ясна подсветка.3. Бял рефлектор : Този вид рефлектор изпълва подробности сенки.Ефект се получава леко и естествено, че позволява да се направят детайлите на ярки сенки и малко повече.4. Сгъваем и лесен за съхранение : Сгъване 2 в 1 многофункционална рефлектор може да се съхранява в чантата, когато не се използва.5. Конструкция от стоманена пружинна рамка : С еластична стоманена пружинна рамка рефлектор лесно се разширява и свива, е много гъвкав за използване.Параметри : Тип на продукта : светоотражательматериал : найлон Диаметър : Approx. 60cm / 23.6 іпПродукт Тегло : прибл. 157 г / 5.5 унция .Характеристики : Сгъваема, 2 цвята в един Применимая Сцена : вътрешна и външна портретна фотография заполняющий светлина Осъществяване списък : 1 х 2 в 1 Осветление отражатель1 х чанта за съхранение.

Спецификация

Item Type:
Lighting Reflector
Material:
Nylon Cloth
Diameter:
Approx. 60cm / 23.6in
Product Weight:
Approx. 157g / 5.5oz
Features:
Foldable, 2 colors in one
Applicable Scene:
Indoor and outdoor portrait photography fill light
Package List:
1 x 2 in 1 Lighting Reflector1 x Storage Bag   :

Избор на клиенти