.

.

M. I. NES Лепило Куки за Окачване на Палтото Кърпи Шапки, Без да се Повреди Стенни Закачалки, Големи Лепкави Тежки Висящи Куки за Баня, кухня, спалня, Гардероб и Шкаф ( 6 о?

M. I. NES Лепило Куки за Окачване на Палтото Кърпи Шапки, Без да се Повреди Стенни Закачалки, Големи Лепкави Тежки Висящи Куки

BGN 10.39
Налично
Налично

УНИВЕРСАЛНИ КУКИ : Стенни куки широко се използват в кухнята, в банята и спалнята, определени като прибори за готвене, престилка, кърпа, чаша, чанта, палто и тоалетна хартия, ключ, чадър, обувки, швабру и т.н. Прости и практични куки за закачалки правят мръсни неща, много ароматно.МНОГОЦЕЛЕВИ : Нагласете посоката на тежки куки за работа като дръжки на гардероба, стъклен прозорец и стъклени врати, донеси повече удобство в живота ви.ВНИМАНИЕ : Стенни закачалка за дрехи не може да се използва в бялата варова мазилка на стени и неравни повърхности.стенен куки може да се използва върху такива повърхности като мрамор, плочки, стъкло, дървена врата, неръждаема стомана, плака.ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ : без пирони и лепило стените куки за защита на вашата повърхност.Кука закачалка има силна носещата способност, лигав куката няма да доведе до надраскване на повърхността.M.I.NES УСЛУГА : Ако по някаква причина не сте напълно удовлетворени, моля, свържете се с нас, нашият професионален екип ще ви отговори в рамките на 24 часа.

Спецификация

Избор на клиенти