.

.

Глутатионът Избелване хапчета - Премахване на тъмни петна и белези от акне - 5000 - Произведено в САЩ - Веганские избелване хапчета за кожата с антивозрастным и антиок?

Глутатионът Избелване хапчета - Премахване на тъмни петна и белези от акне - 5000 - Произведено в САЩ - Веганские избелване хапчета

BGN 17.59
Налично
Налично

✅ НЕВЕРОЯТНИ хапчета за избелване на КОЖАТА ще ви помогнат да се отървете от неприятни тъмни петна и неравни терени.Този процес е безопасно, защото той отвътре навън. ✅ АНТИОКСИДАНТНАТА СИЛА - Тези хапчета за избелване на кожата съдържат 5000 мг на глутатион, антиоксидант, който ще ви защити от свободните радикали. ✅ ИДЕАЛЕН ЕФЕКТ - С нашето антивозрастным ефект с идеален баланс можете отново да се почувствате по-млади, годни и чист.Органични изсветлител на кожата за вас!. ✅ КАЧЕСТВО И ГАРАНЦИЯ - хапчета на глутатион не съдържат вредни вещества.Нашата формула е създадена в САЩ в съответствие с най-високите американски стандарти. ✅ ИЗБЕЛВАНЕ ЗА ВСИЧКИ - Независимо от това, което имате проблеми с кожата, избелване хапчета глутатион систематично влияят на всички проблемни участъци на кожата.

Спецификация

Избор на клиенти