.

.

123 Екстри - Говеждо месо, лакомства за кучета Естествени Здравословни дъвки за Кучета - Всички Природни пастърма, без консерванти, хормони, добавки, химикали и антиб?

123 Екстри - Говеждо месо, лакомства за кучета Естествени Здравословни дъвки за Кучета - Всички Природни пастърма, без консерванти,

BGN 18.39
Налично
Налично

✅ ЗДРАВОСЛОВНО И ВКУСНО - Идеалният деликатес от сушени говеждо месо за тренировка и награда на кучето си.Тази говеждо дъвка за кучета, изработени от 100% естествена южна америка едър рогат добитък, с високо качество, изключително вкусна и питателна. ✅ ЕДНА СЪСТАВКА, ВСИЧКО НАТУРАЛНО И ВКУСНО - Бавно печен телешки хранопровода, приготвена от една съставка.Апетитни лакомства за кучета, без химикали, изкуствени ароматизатори, добавки, консерванти и оцветители. ✅ Идеално ЗА ГРИЖА ЗА УСТНАТА КУХИНА - помага за насърчаване на здрави дъвчене навици, заедно с най-добрите грижи за устната кухина.С уникална форма, плътност и текстура, за да помогне за отстраняване на зъбен камък и зъбна плака на разстояние от зъбите на вашето куче. ✅ ЗДРАВИ СТАВИ - 123 Лекува, говеждо месо, хранопровод, пълен с витамини, хранителни вещества и минерали.Високо съдържание на хондроитина и глюкозамин-най-важните минерали, които помагат на вашия домашен любимец да поддържа здрави и силни стави за по-здравословен и активен начин на живот. ✅ Е ИДЕАЛНО ПОДХОДЯЩА ЗА ВСИЧКИ КУЧЕТА И ПОРОДИ - нашите екстри за говеждо хранопровода свободна форма се предлагат в различни размери.Направени от истинско говеждо хранопровода, тези екстри могат лесно да бъдат разбити на по-малки парчета за по-малки породи кучета, за дресура, а също и да ги оставя такива, каквито са, и да позволи на кучето да се насладите на старо време на дъвчене.

Спецификация

Избор на клиенти