.

.

Окото Обяд-бокс, Неръждаема Стомана Обяд-Бокс Многофункционален Обяд-бокс Офис за студенти за работа, за училище(Черна карта на четири очи, Един обяд-бокс)

Окото Обяд-бокс, Неръждаема Стомана Обяд-Бокс Многофункционален Обяд-бокс Офис за студенти за работа, за училище(Черна карта на

BGN 44.56
Налично
Налично

【KEEP THE TEMPERATURE】 : Горещата вода може да се добавя между неръждаема стомана и пластмасов слой, за да поддържа температурата. 【ПОДКРЕПА ТЕЛЕФОН】 : Капачка прибори дълбоко фланец детското отделение обяд - бокс може да се използва за подкрепа на мобилен телефон. 【ЗДРАВОСЛОВНА околна СРЕДА】 : Този детски обяд-бокс е изработена от неръждаема стомана 316 и пластмаса полипропилен, който е здрав и щадящи околната среда. 【ОТДЕЛЕНИЕ С ПРИБОРИ за хранене】 : Обяд-бокс в японски стил с отделение за прибори за хранене за ученици и деца. 【Гуманизированный ДИЗАЙН】 : Този обяд-бокс за офис работници и студентска столова има гуманизированный дизайн.Функция : 1. ЗДРАВОСЛОВНА околна СРЕДА : Този детски обяд - бокс е изработена от неръждаема стомана 316 и пластмаса полипропилен, който е здрав и щадящи околната среда.2. ОТДЕЛЕНИЕ С ПРИБОРИ за хранене : Обяд-бокс в японски стил с отделение за прибори за хранене за ученици и деца.3. ГУМАНИЗИРОВАННЫЙ ДИЗАЙН : Този обяд-бокс за офис работници и студентска столова приема гуманизированный дизайн.4. ПОДКРЕПЕТЕ ТЕЛЕФОН : Покриване на прибори за хранене дълбока загерметизированной кутии вечеря отделение за деца можете да използвате, за да подкрепят мобилен телефон.5. Да се СЪХРАНЯВА на ТЕМПЕРАТУРА : Гореща вода, може да добавите между неръждаема стомана и пластмасова слой за поддържане на температурата.Спецификация : Тип елемент : обяд-бокс от неръждаема сталиМатериал : 316 Неръждаема стомана, пластмаса, силикон Ефективно поддържане на топлина : около 1-2 часовразмер : прибл. 25.5x18.5x6.5cm / 10.0x7.3x2.6in Gross Тегло : Approx. 704g / 24.83 oz Списък на пакетите : 1 x Housing1 x Liner1 x Lid1 x Чифт пръчици за хранене 1 x Spoon Note : 1. Не впрыскивайте твърде много гореща вода, за да се избегнат изгаряния.2. Моля, затворете капака на кутията, за да се постигне добро топлоизолацията ефект.3. Загрейте вода и оставете да къкри в продължение на 10-20 минути преди хранене.4. Не встряхивайте и не брезент обяд-бокс, за да се избегне вряща вода и горещи. Моля, позволете 0.1‑1cm / 0.04‑0.4 in грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

Спецификация

Item Type:
Stainless Steel Lunch Box
Material:
316 Stainless Steel, Plastic, Silicone
Effective Heat Preservation:
About 1-2 Hours
Size:
Approx. 25.5x18.5x6.5cm / 10.0x7.3x2.6in
Gross Weight:
Approx. 704g / 24.83oz
Package List:
1 x Housing :
1 x Liner :
1 x Lid :
1 x Pair of Chopsticks :
1 x Spoon :
1. Do not inject too much hot water to avoid scalding. :
2. Please close the lid of the box to achieve good thermal insulation effect. :
3. Heat water and stew for 10‑20 minutes before eating. :
4. Do not shake or tilt the lunch box to avoid boiling water and scalding.5. Please allow 0.1‑1cm / 0.04‑0.4in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Избор на клиенти