.

.

Baerfgnxfg Ножици _BOS_ Неръждаема стомана антични малки ножици изискани бутикови ножица, Шевни принадлежности и аксесоари Ножици за кръстат бод (цвят : сребрист)

Baerfgnxfg Ножици _BOS_ Неръждаема стомана антични малки ножици изискани бутикови ножица, Шевни принадлежности и аксесоари Ножици

BGN 19.28
Налично
Налично

★Те позволяват да се направят точни разрези с отличен контрол, тъй като остриетата са идеалното триене и много удобни за използване. ■Повърхност е покрита с антикоррозийным с маслени бои, за първото използване на сухо устойчив на корозия масло преди употреба.Не трябва да ръждясва в продължение на дълго време, но не влияят на използването. ■Моля, позволете 1-3 см грешка се дължи на ръчно измерване.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложите цена. ■Ние се стремим да осигурим най-добрите продукти за глобалните купувачи.Всеки продукт ще бъде тестван по време на закупуване и съхранение. ■За да се настанят на междуселищни и международни превози, голяма част от продуктите на от нашия магазин ще бъде потопена с оригиналната кутия.Количество : 1 Pcs Material : Stainless steel Packet съдържание : 100% чисто нов апартаментен.

Спецификация

Избор на клиенти