.

.

Ножици Режещи Инструменти Фризьор Фризьорски набор от Инструменти за Подстригване на Косата, Изтъняване на Ножици, Ножици, Ножици за оформяне на косата от Неръжда?

Ножици Режещи Инструменти Фризьор Фризьорски набор от Инструменти за Подстригване на Косата, Изтъняване на Ножици, Ножици, Ножици

BGN 60.19
Налично
Налично

★【Характеристики】Ножици за подстригване произведени от висококачествена неръждаема стомана, с остри, топлоустойчиви, коррозионностойкие, устойчиви на корозия, не выцветающие и имат гладка повърхност. ★【Предимства】Ножици предлагат широка гама от функции.Те могат да намалят както човешка коса, така и за домашни любимци. ★【Лесен и удобен】 Ергономичен дизайн, изискан и лек, намалява натиска върху китките, лактите и ръцете. ★【Ергономия】Нашите ножици за грижите са много подходящи за фризьори, а също са подходящи за домакинства и домашни любимци. ★【Повече възможности】Можете да си купите по-красиви стилове и модели в магазина, за да ви осигури по-голям избор. ★【Характеристики】Ножици за подстригване произведени от висококачествена неръждаема стомана, с остри, топлоустойчиви, коррозионностойкие, устойчиви на корозия, не выцветающие и имат гладка повърхност.★【Предимства】Ножици предлагат широка гама от функции.Те могат да намалят както човешка коса, така и за домашни любимци.★【Лесен и удобен】 Ергономичен дизайн, изискан и лек, намалява натиска върху китките, лактите и ръцете.★【Ергономия】Нашите ножици за груминга е много подходящ за фризьори, а също са подходящи за домакинства и домашни любимци.★【Повече възможности】Можете да си купите по-красиви стилове и модели в магазина, за да ви осигури по-голям избор.

Спецификация

Избор на клиенти