.

.

Сензорни настолни лампи с 2 USB порта и контакти, Seealle 17.7 Нощни лампи, Определени от 2 -, 3-полосных затемняемых минималистских тумбочек за Спални Хол(лампа в комплекта)

Сензорни настолни лампи с 2 USB порта и контакти, Seealle 17.7 Нощни лампи, Определени от 2 -, 3-полосных затемняемых минималистских

BGN 39.99
Налично
Налично

С включени в комплекта топла бяла светлина 4 W 2700 K, която може да излъчва мек и стабилен на светлина, няма да има смущения, нито жужжания, нито резките отблясъци.Две светлини означават наличието на стаята си с още 8 хранителни източници.Ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля, свържете се с нас възможно най-скоро.Крушки T45 безопасна при допир, дори и след няколко часа работа, тъй като те отделят значително по-малко топлинна енергия, отколкото крушките с нажежаема жичка.Захранване предпазва от претоварване на работен ток и прегряване. Сложете текстилен лампа на притежателя лампи E26.9 инча, моля, уверете се, че размерът отговаря на вашите очаквания.Приятен блясък ще създаде комфортна и релаксираща атмосфера в стаята си. Завийте пластмасовия линия назад, за да закачите лампа.Нито трептене, Нито блясък, нито сляп., Два USB порта ви позволяват да зареждате няколко електронни устройства и 2 контакта за променлив ток на метална база, а 2-пакетиран настолни лампи означава, че ще имате още 8 хранителни източници, което ще ви позволи да зареждате до 8 електронни устройства едновременно. Задайте крушка T45 (включени в комплекта). Настройка на средна осветеност е идеален, ако имате нужда от дифузната светлина на заден план за семейни събирания, игри с електроника и т.Освен това, метално основата на тази лампа настолна лампа с височина 17,7 инча до нея има елегантен дизайн, който не е актуално. Развийте пластмасовия линия от притежателя на лампата. 2 Безплатен led лампа в пакет - 4 W 2700 K топло бяла светлина е включена, за да позволи на потребителите да светне директно от кутията.Информация за пакет - Сензорни лампи за спални ще има височина от 17,7 инча всеки и височина на 6.Настройка high light ви дава мека топла бяла светлина, с достатъчна яркост за четене, учене, работа и т.Съвременните настолни лампи за спалня - Антикоррозийный текстилен лампа на този набор от настолни лампи модерен и равномерно пропуска светлина, за да се защитят очите на потребителите.

Спецификация

Избор на клиенти