.

.

Намордник за кучета Anorge, мека силиконова кошница с 3-метрова светоотражающей найлон лента, се използва с ошейником. Предотвратява кусание, дъвчене, лай, позволява д?

Намордник за кучета Anorge, мека силиконова кошница с 3-метрова светоотражающей найлон лента, се използва с ошейником. Предотвратява

BGN 11.99
Налично
Налично

???Мека и лека конструкция на кошница от естествен каучук, осигурява цялостна защита на устата, което позволява на кучетата да ядат, пият и се задъхва за въздух, за предотвратяване на ухапвания.Се използва за сигурно социализация, сигурна работа по време на посещения на лекар, груминга или пътуване с куче. ????Сигурност и надеждност-Ергономична охраняем железопътен гарантира, че муцуната ще остане здраво закрепленным на място, и има две точки на закрепване с помощта на линия за закрепване, предназначена за прикрепване към обикновен врата на кучето, и допълнителна сваляща се презрамка за сигурност през главата. ????Регулируема и удобна-неопреновая мека подплата за допълнително удобство и напълно регулируеми шийни и главоболия колани с предварително продырявленными лямками за бързо и сигурно кацане. ????Издръжлив и лесен за кучета е изработена от еластична термопластичной гума, която може да се нагрява и да оформят за индивидуално напасване около муцуната на кучето, включително широконосых кучета.Дава възможност на всички наоколо защита от кусачих или раздражительных кучета.Позволява на кучетата да се пие, се надуе, да печелят награди и лечение.Идеален е за физически упражнения и разходки с кучето. ????Anorge Пет Product Warranty-60 дни без въпроси питайте парите обратно. 365 дни гаранция за качество и ученето през целия приятелско обслужване на клиенти.

Спецификация

Избор на клиенти