.

.

U-образна Детска Електрическа четка за Зъби, Малък Динозавър Силиконова Мека Четина U-образна четка за Зъби, Чаша за четка за зъби, 3 различни режима, Безжичен зарежд?

U-образна Детска Електрическа четка за Зъби, Малък Динозавър Силиконова Мека Четина U-образна четка за Зъби, Чаша за четка за

BGN 20.79
Налично
Налично

Специална дезинфекция чаша и капак, чаша за четка за зъби за детска четка за зъби са много подходящи за ежедневна употреба и пътувания.При зареждане (около 2 часа), може да се използва около 20 дни. Поради високата мощност на изхода на продукта, моля, не използвайте го по 10 минути всеки път. Моля, почистване на мислене и мислене на фюзеляже и се опитайте да се избегне накисване във вода след употреба.Използва се за масаж, детски венците. Когато продуктът не се използва в продължение на дълго време или се поставя в продължение на дълго време, се препоръчва да се зарежда и разрежда в рамките на 3 месеца.Тази U-образна електрическа четка за зъби може да осигури глави четки за деца 2-13 години, че по-безопасни и по-здравословни от обикновените четки за зъби.[креативна U-образна глава на четка + четка за език] четка за зъби с меки косми на главата на четката е изработена от хранително-силикагел, който може да си миете зъбите и езика едновременно.Той е специално разработен за нежно венците и чувствителните зъби на децата.Мека четина силикагел на качеството на храната е мека и санитарна. [3 различни режима] детска електрическа четка за зъби е с 3 режима на работа : нискочестотен режим на почистване, високочестотен режим на почистване и масаж схема на пречистване; избор на няколко режима на въртене, нежни зъби не увреждат зъбите, детето харесва повече.Да си миете зъбите-това е забавно. (2 пъти на ден по 45 секунди всеки път).Храни силиконова четина U-образна глава за четка за зъби може да са напълно чисти зъби и нежно помассировать венците.Когато четка за зъби заредена светва, работи вграден охлаждащ вентилатор, както и четка за зъби се суши и се почистват. [безжична зареждане и чаша за четка за зъби] поставете четката за зъби в основата, за да започне зареждането. Дръжте домакин на сухо при зареждане. Продуктът трябва да се съхранява на сухо и хладно място, за да се избегне слънчева светлина.Време за зареждане 3 часа може да се използва в продължение на 20 дни.

Спецификация

Избор на клиенти