.

.

Меки 3D Извити Ръбове Защитно Фолио За Екрана,която е Съвместима с Apple Watch Серия 7 41 мм, 45 мм,Пълно Покритие Устойчиво На Надраскване Анти-Балон, HD Филм, Аксесоари за Ум?

Меки 3D Извити Ръбове Защитно Фолио За Екрана,която е Съвместима с Apple Watch Серия 7 41 мм, 45 мм,Пълно Покритие Устойчиво На

BGN 12.79
Налично
Налично

❹ 【Уникален дизайн】3 D извити ръбове Пълно покритие и точната технология на рязане гарантират, че защитното фолио на екрана покрива цялата повърхност до край на дисплея, всички кръгли ръбове са оптимално защитени. Выровняйте и нанесете защитно фолио за екран на смарт часа. Ако имате някакви въпроси относно защитно фолио на екрана, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволително решение.След като инсталирате това няма да повлияе на използването на зарядното устройство и на колана.Ако имате някакви въпроси относно продукта, заповядайте, моля, свържете се с нас, ние сме готови да предоставим най-доброто следпродажбено обслужване.Отлична видимост с висок контраст. Внимателно отстранете защитното фолио от екрана.Опитайте се да не преинсталирайте няколко пъти, иначе вискозитета на лепилото отслабва.В противен случай ще има някои случаи, когато докосване не бъде чувствителен.Гъвкавостта на материала осигурява пълно покритие дори и на извити устройства. След отстраняване на въздушни мехурчета силно натиснете края на филма, за да се избегне повдигане на ръбовете.Моля, уверете се, че сте здраво приклеили и отправиха по време на процеса на инсталиране.Ултра-Премиум 3 D извити ръбове Пълно покритие на протектор на екрана може да защитите вашия часовник от драскотини, ожулвания и пръстови отпечатъци. ❺ 【 Услуги】- Нашите закалени стъклени филм е водоустойчив и пыленепроницаемы, без мехурчета.С висока разделителна способност, висока прозрачност, висока чувствителност.

Спецификация

Избор на клиенти