.

.

Телескопична стик на геймпада CHENGGUAN Поддържа интерфейс за зареждане на мобилен телефон Type-C, щепсела и да играе Мобилен гейминг контролер, заредете по време на слуш?

Телескопична стик на геймпада CHENGGUAN Поддържа интерфейс за зареждане на мобилен телефон Type-C, щепсела и да играе Мобилен

BGN 243.47
Налично
Налично

*Гейм контролер с интерфейс fast-charge Type-C поддържа зареждане и игра едновременно.Притежателя, номер на телескопа : Телескопична скоба телефон, дължина на скоба, която е до 6,68 инча, широко е подходящ за различни размери на смартфон. *Четырехпозиционные на бутона X, Y, B, A и два джойстика достатъчно отзивчиви за бърза работа.Бутоните са поставени на съответното дистанционно управление в съответствие с дължината на палеца. *Гейм контролер поддържа луксозния дизайн на макро себе си, който може ефективно да завърши набор от операции с един бутон. *Геймпад широко, подходящи за смартфони, работещи с различни размери, максимален размер - до 7 см.Този гейм контролер не е подходящ за мини-USB-интерфейс. *Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще решим за вас възможно най-скоро!.

Спецификация

Избор на клиенти