.

.

idoot Магнитните Плочки са градивните елементи на Играчки За Деца Магнити за Деца,70 бр. Магнитни Блокчета Стволови Строителни Играчки за 3+ Години Момчета Момичета Об?

idoot Магнитните Плочки са градивните елементи на Играчки За Деца Магнити за Деца,70 бр. Магнитни Блокчета Стволови Строителни

BGN 36.79
Налично
Налично

【Забавни Magnetic Tiles Set-70 PCS】Включва 70 парчета само с квадрат x 28pcs,триъгълник, x 42pcs и инструкции книжка x 1,чанта за съхранение x 1,чантата може да се съхранява на магнитен блокове, така че децата да могат да развиете добър навик да поддържат реда. 【Научете се на въображението, подобряване на своите практически умения и насърчаване на цялостното развитие на мозъка.Насърчавайте децата си, когато те играят, че децата да могат да бъдат по-уверени в по-големи количества магнитни блокове.Постоянно се учат в процеса на играта, отваряйте и решаване на проблеми.Направете процеса на отглеждане на децата интересен и пълен.Комплект магнитни блокове може да направи вашето дете щастливо играе в продължение на няколко часа и се съсредоточи.Нека децата да използват въображението си, за да се опишат всички видове фигури, от 2 D до 3 D, и за подобряване на пространственото мислене.Родители и деца да си играят заедно, живеещи в семейна обич в играта.Забавления за един или няколко лица, общуването с часове на забавна качествено време.Лесно сконструируется и лесно се прибира на съхранение.

Спецификация

Избор на клиенти