.

.

индикатори на циферблата 57мм, чрез Измерване на Показател на Циферблата Сензор Електронен устойчив на абразия, Посочена в действие Батерия 0-50.8 мм за Лаборатория з?

индикатори на циферблата 57мм, чрез Измерване на Показател на Циферблата Сензор Електронен устойчив на абразия, Посочена в действие

BGN 105.99
Налично
Налично

Неръждаема стомана : Изработен е от превъзходен материал от неръждаема стомана, устойчив на корозия и износване, а също така не е лесно да се е деформирал.Бутон за управление : С помощта на няколко бутона за управление могат да се сменят милиметър и инча, подходящ за различни измервания.Широк обхват : Обхват на цифрово циферблатного на показателя е 0-2 инча, с висока точност и висока практичност.Захранва от батерия : Индикаторът на циферблата се захранва от батерия 3 V 200m Ah CR2032 (не е включена в комплекта), който е удобен за използване и переноске.Дигитален дисплей : Индикатор за набиране представлява интелигентен дигитален дисплей с ясни показания, удобен и ефективен.Функция : 1. Дигитален дисплей : Индикатор за набиране представлява интелигентен дигитален дисплей с ясни показания, удобен и ефективен.2. Широк обхват : Обхват на цифрово циферблатного на индикатора е 0‑2in, с висока точност и силна практичност.3. Неръждаема стомана : Изработен е от превъзходен материал от неръждаема стомана, коррозионностойкий и устойчив на абразия, и не е лесно да се е деформирал.4. Бутон за управление : С няколко бутона за управление, милиметър и инча може да се сменят, подходящ за различни измервания.5. Захранва от батерия : Индикаторът на циферблата се захранва от батерия 3 V 200m Ah CR2032 (не е включена в комплекта), който е удобен за използване и переноске.Спецификация : Тип елемент : Електронен циферблат ИндикаторМатериал : Неръждаема стальразмер : Approx. 0-50.8 mm / 0-2in Accuracy : 0.01 mm (0.0005 in)Размер на циферблата : прибл. 57 mm / 2.2 in Battery Параметри : CR2032 3 200 ма (батерии в комплекта не са включени)Работна температура : 0-40℃ Осъществяване списък : 1 х електронен индикатор за набиране 1 х Ръководство за потребителя Забележка : ако използвате, моля, затегнете индикатор за набиране на сигурно держателе, за да се избегнат неточно измерване или повреда на циферблата.

Спецификация

Item Type:
Electronic Dial Indicator
Material:
Stainless steel
Range:
Approx. 0-50.8mm / 0-2in
Accuracy:
0.01mm (0.0005in)
Dial Size:
Approx. 57mm / 2.2in
Battery Specification:
CR2032 3V 200mAh (battery not included)
Working Temperature:
0-40℃
Package List:
1 x Electronic Dial Indicator1 x User Manual :
When using, please fix the dial indicator on a reliable holder to avoid inaccurate measurement or damage to the dial. :

Избор на клиенти