.

.

Индукционный Превключвател за нивото на водата, Сензор за нивото на течността на 3-10мм Диаметър на Тръбата Многоточечное Последователно Свързване Широко Напрежен?

Индукционный Превключвател за нивото на водата, Сензор за нивото на течността на 3-10мм Диаметър на Тръбата Многоточечное Последователно

BGN 8.00
Налично
Налично

Висока точност : Жидкостная правилна точност ±1.Функция : 1.Широко напрежение : Има широк диапазон на напрежение, подходящ за свързване на различни вериги и продукти, а също и притежава висока практичност.За неметални тръби : Благодарение на силни съвместимост той прониква в различни неметаллические контейнер тръби, като например пластмасови, стъклени, керамични и други съдове. Отрицателен полюс на източник на захранване (син)4. Слабо взаимодействие : течността, работещи равен сензор е с високи стабилность и чувствителност, силна противоинтерференционную способност, и не е податлива на външен электромагнитному взаимодействие. Линия на изходния сигнал (жълт)3. Дръжте шрапнел и поставете кран на тръбата между двете шрапнелями. Издърпайте шрапнель2.5 mm, откриване точно и стабилизировано, работейки температура ‑20‑105℃, и нивото на вряща вода, за да може да се открие. Безконтактен тип : се отнася до външната страна на стената на неметални тръби без пряк контакт с течности и не е изложена на агресивни течности или кал. Висока точност : Жидкостная правилна точност ±1. Интелигентен сензор за ниво на течността : интелигентна регулиране на нивото на течности и функция памет на нивото на течностите, режим на показване на състоянието на нивото на течността, може да реализира многоточечное последователно свързване. Просто се отпуснете шрапнельспецификация : Тип елемент : датчик за нивото на течността Материал : негорими материали PC-ВО Предназначение : Подходящ за откриване на нивото на течности, различни пластмасови тръби, гумени тръби, найлон, тръби и стъклени тръби Принцип на наблюдение : Капацитивен нивото на течността sensing Output Форма : Високо и ниско ниво на signal Output Напрежение(високо ниво) : Vin Output Напрежение(Ниско ниво) : 0 VCurrent C.Как да използвате : Инсталация : 1.5 mm, откриване точно и стабилизировано, работейки температура ‑20‑105℃, и нивото на вряща вода, за да може да се открие. Линия за пренос (кафява)2.Добро електрическо представа : Чиста структура на електронна схема, и принимающ не е механичен режим на работа, стабилно представяне и здрав живот. Линия за избора на сигнала (черна)Стъпки на инсталиране : 1.

Спецификация

Item Type:
Liquid Level Sensor
Material:
PC-VO fireproof material
Purpose:
Suitable for liquid level detection of various plastic pipes, rubber pipes, nylon pipes and glass pipes
Sensing Principle:
Capacitive liquid level sensing
Output Form:
High and low level signal
Output Voltage(High Level):
Vin
Output Voltage(Low Level):
0V
Current C :

Избор на клиенти