.

.

X-DREE A1MH10A016碳木文阻1W2. 2Ω ± 5 % (A1MH10A016碳木文阻1W2. 2Ω±5%

X-DREE A1MH10A016碳木文阻1W2. 2Ω ± 5 % (A1MH10A016碳木文阻1W2. 2Ω±5%

BGN 37.04
Налично
Налично

100 бр 2.2 Ω 1 W 5% Толеранс През дупката Монтаж на въглеродна филм Резистори.Име на продукта : Въглероден резистор;Тип на олово : axia_l.Power Rating : 1 W;Resistance : 2.2 Ohm(100 Piezas 2.2 Ohm мощност 1 W 5% de Tolerancia a través del orificio Montaje de resistores de película de carbono.Толеранс : +/-5%;общия размер (приблизително) : 60 х 3,5 мм / 2.4" x 0.14" (Д*Макс.Д)(Nombre del продукт : Ресистенсия-де-пясък де; tipo-де-кабел : axia_l.A1 MH10 A016碳木电阻1 W2.2Ω±5%Основен цвят : сив, сребърен тон;Тегло : 36 гр описание на Spanish A1 MH10 A016碳木电阻1 W2.2Ω±5%100 PCS一卖A1 MH10 A016碳木电阻1 W2.2Ω±5%100 PCS一卖100 Piezas 2.2 Ω 1 W 5% де толерантност Травес дел orificio мм е предназначен де-де-де resistores филм carbono Nombre дел продукт : Ресистенсия-де-пясък де; tipo-де-кабел : axia_l.

Спецификация

Избор на клиенти