.

.

zxcvb Бар Блок Плаващи Рафтове за Вино, Стенни Стелажи Окачен на Притежателя Чаша Вино Селски Притежателя на Вино Багажник За Съхранение на Многофункционални Рафтов?

zxcvb Бар Блок Плаващи Рафтове за Вино, Стенни Стелажи Окачен на Притежателя Чаша Вино Селски Притежателя на Вино Багажник За

BGN 12.72
Налично
Налично

△Е изработена от масивно дърво с красива текстура.Поставяйте предмети свободно, а мрежест ограда красив, безопасен и практичен, за да се предотврати падането на предмети. △Seiko заваряване, двойна фиксирана шестостенни гайка, четириъгълна балансирана окачване, силна и стабилна, силна носеща способност. △Интелигентен дизайн, бутилка червено вино, поставени върху две хоризонтални стъпала, за да се избегне излизането на бутилка вино надолу и може да бъде поставен безопасно. △Разработен в съответствие с размера на стъклото на пазара, той е подходящ за повечето чаши.В един ред може да се мотае 2-3, чист и подреден. △Съхранение вземете удобен,обърната чаша вино е по-лесно да се вземе, предмети, поставени безопасно, висококачествени, ценово ефективни висящи рафтове. 【Таван вино, стелажи】 ●Изковаване на изкуството+масивна дървесина ●Цвят : черен ●Размер : 80 см(31,5")/100 cm(39,4")/120 см(47,2")/150 cm (59") X30cm(11,8") X40cm(20,5") ●Височина на стрелата : 40 см ●Применимая сцена : Хотел/Трапезария/Къща/бар/кафене ●Монтаж на : висящи (с монтиране аксесоари) 【Приложите към】 ● Купа с прозрачно дъно с диаметър над 4 см и по-малко от 9 см ● Чаша корема по-малко от 10 см може да се мотае 3, без да докосвате ● Височина на стъклото не е ограничен, но действителната височина трябва да се вземат под внимание по време на инсталация, за да се предотврати сблъсък 【Предимство】 ●Тя е модерна, промишлени и деревенское клирънс. ●Червено вино и чаша вино може да се съхранява по начин, лесно да се намери, силна натоварване, сигурност и стабилност. ●С модерен дизайн, може да виси от тавана, ефективно използване на вертикалното пространство за съхранение, а също така и лесно да се вземат и да се настанят. ●Ако имате нужда от повече пространство, можете да инсталирате няколко блока рамо до рамо, за да се увеличи пространството. 【Кръст Бод Пакет】 1 X вино кабинет (Не включва в себе си други украшения).

Спецификация

Избор на клиенти