.

.

Душ глава 8 Дъждовна струя с високо налягане с Регулируем удлинителем и 3 Настройки за Ръчен душ-глави Combo, Бутон за управление на притока на вода (хром)

Душ глава 8 Дъждовна струя с високо налягане с Регулируем удлинителем и 3 Настройки за Ръчен душ-глави Combo, Бутон за управление

BGN 43.92
Налично
Налично

【Комбинация ДЮЗИ ЗА ДУШАТА】-Включва 8-инчов квадратна дюза за душата, хромирана повърхност и 3 настройки на спрей ръчен душ, 78-инчов маркуч от неръждаема стомана, трипътен отклонитель, лепкава стена за душ, тефлонова лента, уплътнение, ръководство за монтаж и гаранция. 【Накрайник ЗА ДУШ】- 8-инчов накрайник за душ, изработен от висококачествена неръждаема стомана 304, никога не трябва да се притеснявате за това, че тя ръжда. 100 тясно съединените силиконови дюзи може да ви донесе душ в хотелската обзаведени и разполагат със функция самопочистване, което означава, че той не ще бъде блокиран.Не съдържа олово и не е токсичен. 【РЪЧЕН ДУШ】- Хромирана повърхност с ABS и подобрени накрайник TPR го прави по-красив и щедър.3-защитен режим на душата и 87-инчов дълъг маркуч за душа го правят по-удобен за вас.Можете да го използвате за къпане на домашни любимци, за почистване на баня, и тя е много подходяща за къпане на деца. 【ДУШ-ДРЪЖКА】- Душ удлинительная ръкохватка изработена от масивен месинг.Можете да управлявате дюза за душата, чрез регулиране на лоста на душата в съответствие с най-добрия ъгъл, наклон и височина.Подходящ за всеки душ-глави. вертикален обхват на движение от 2 метра. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】- Не трябва да се обадите на водопроводчик, само за няколко минути можете да зададете 4 затянутых ръчно свързване.Всеки продукт е преминал нашия тест, за да се предотврати изтичане на информация и да се гарантира, че той може да работи добре при всякакви обстоятелства.Моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси относно насадке за душата. 1 * 8 Дъждовна дюза за душата. 1 * Ръчен душ. 1 * 78-инчов маркуч от неръждаема стомана. 1 * 11-инчов регулируем лост. 1 * 3-лентов отклонитель. 1 * Скоба за душата. 1 * Тефлонова лента. 4 * Перална машина. 2* Кука. 1 * Ръководство на потребителя.

Спецификация

Избор на клиенти