.

.

jiande Стенни CD-плейъри за Дома, Bluetooth Високоговорители и FM-радио,Монтиране на CD-плейър с IR дистанционно управление, Поддръжка на CD/Bluetooth/FM радио/U Диск/SD карта / AUX (цвят :

jiande Стенни CD-плейъри за Дома, Bluetooth Високоговорители и FM-радио,Монтиране на CD-плейър с IR дистанционно управление, Поддръжка

BGN 86.93
Налично
Налично

_BOS_ Плейър, който обединява няколко режима на възпроизвеждане, като Bluetooth, CD, USB/FM/аудио вход. _BOS_ Поддръжка на CD, CDR, CD-RW, MP3-CD, WMA-CD. _BOS_ Два вградени вносни динамиката, с высокоточным цифрово усилване на мощността, звук се получава свеж и естествено. _BOS_ Функция за безжично дистанционно управление позволява удобно да работят на голямо разстояние. _BOS_ Нашия магазин има различни стилове и цветове, можете да отидете в магазина ми, за да се провери.Плейър, който обединява няколко режима на възпроизвеждане, като Bluetooth, CD, USB/FM/аудио вход.Поддръжка на CD, CDR, CD-RW, MP3-CD, WMA-CD.Два вградени вносни динамиката, с высокоточным цифрово усилване на мощността, звук се получава свеж и естествено.Функция за безжично дистанционно управление позволява удобно да работят на голямо разстояние.Забележка : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2. Моля, обърнете внимание, че се дължи на разликите между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на проекта, уверете се, че стилът е същият, както е показано на картинката.Фин ръчно измерване има тънки грешка, моля обърнете се към самия продукт.➤ Срокът за доставка е 10-25 дни.Ако все още не можете да получите поръчката в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас._BOS_ Ако имате нужда от други стилове, моля, свържете се с мен.

Спецификация

Избор на клиенти