.

.

23-24 мм Вътрешна Резба Универсален Скок Филтър Кран 720°Завъртане с Кухненски смесител Анти-Скок на 4-Слойный Чист Филтър обогатена с Кислород Пяна Запечатан Двоен О-?

23-24 мм Вътрешна Резба Универсален Скок Филтър Кран 720°Завъртане с Кухненски смесител Анти-Скок на 4-Слойный Чист Филтър обогатена

BGN 19.18
Налично
Налично

(Спецификации на продукта) : се Отнася само до вътрешния диаметър на резби (23-24 мм)/(0,86-0,94 инча). 720°rotary-въртящ се изход за вода, по-удобно е за почистване на главата, и изплакване на гърлото,моля, потвърдете размер на крана преди покупка!!!. (Дизайн 720°) : 720° преден изход за водата ,ще можеш да се справиш с главата на чешмата, под всякакъв ъгъл, за да е по-лесно да си миете чинии, плодове и зеленчуци. (Материал изделия) : Кран е изработен от здрава мед, корпус от ABS-пластмаса, за допълнителна здравина и издръжливост.Този елемент също така включва в себе си усилвател на двойни уплътнителни пръстени на клапани, които гарантират, че всички изтичане предотвратено. 4-жична мрежести филтри, които могат да се отстранят примесите и да си на вода, по-уверена и сигурна!. (На разположение няколко различни режима) : Един режим на промиване е с високо налягане на водата, което позволява бързо да се пере елементи и премахване на петна.Друг мек режим предпазва от пръски, по-нежна и водосберегающий, идеален за почистване на лицето.Направете живота си по-комфортен и удобен. (Лесен монтаж) : подходящ за 99% от смесители.Никакви средства не се изисква, просто се уверете, че вашият кран отговаря на размер изделия и готови за употреба, след това поставете дюза за душата на кран и активизиране на притежателя по посока на часовниковата стрелка, за да завършите инсталацията.

Спецификация

Избор на клиенти