.

.

Motion Activated Light Socket,Регулируем Ъгъл на Наклон на Главата на Лампата E26/E27 Smart Bulb Adapter,Автоматично включване/Изключване на Нощно осветление за Верандата, Килер,Гараж (2 оп?

Motion Activated Light Socket,Регулируем Ъгъл на Наклон на Главата на Лампата E26/E27 Smart Bulb Adapter,Автоматично включване/Изключване

BGN 16.47
Налично
Налично

1) Гнездо за светлина, сензор за движение : Датчик за движение, много добре се открива, когато някой се приближава.Той има две регулиране.С помощта на бутона Time adjustment можете да зададете срок, в рамките на която тя ще бъде"включена".С помощта на бутона LUX може да се определи нивото на околното осветление, под което той ще се обърне, така че той не се включва, ако вече има достатъчно околното осветление. 2) Приложимо светло гнездо : Това гнездо на електрически лампи датчик за движение подходящ за общо винт E26/E27 по-далеч осветява, то може да превърне вашата обикновена електрическа крушка в ультракрасный светлина сензор.Максималната мощност 60 W и максимално напрежение адаптер 100v-240v. 3) Rotatable интелигентно гнездо E26/27 : светло гнездо може да се върти на 180 градуса наляво и надясно,така че можете да регулирате ъгъла на лампи свободно, колкото искате.И той използва ультракрасную енергия от лице, като източник на управляващ сигнал,той може да определи ден и нощ автоматично. 4) Широко приложение : може да се използва в мазето, килера, килер, дрешник, стълбища, коридори и т.н., Подходящи за различни условия в ежедневието си. 5) Лесен за инсталация : Никакви допълнителни инструменти, необходими, като път повдигат нагоре, движение и светлина обърна напред, правят инсталирането буквално бриз, запазват цената за електротехник.Технически характеристики : Материал : Пластмаса+метал Тип база : E27/e26 Обхват на откриване : 360°захранване : 100-240 В/ACPower Честота : 50/60 Hz :

Спецификация

Избор на клиенти