.

.

UCOMELY Куки За Завеса за Душ, Комплект от 12 Метални Куки за Завеса за Душ, Нержавеющие Устойчиви На Корозия S-образни Куки, за Баня на Декоративни Куки за Душ за Корниз (?

UCOMELY Куки За Завеса за Душ, Комплект от 12 Метални Куки за Завеса за Душ, Нержавеющие Устойчиви На Корозия S-образни Куки,

BGN 6.39
Налично
Налично

【12-piece set】 12 куки за душата в опаковка за окачване на всеки стандартен душ завеси.Душ пръстени с S-образна конструкция е Лесна S-образен дизайн може да бъде инсталирана на повечето корнизи за душ и лесно да се плъзга по стандарт карнизам за душата. 【Декоративна кука за завеси за душ】Дизайн с Т-образна скоба лесен и стильен и може да се комбинира с всеки декоративен стил.Освен това, Т-образен дизайн може ефективно да се предотврати падането на завесата за душа при скольжении завеса за душ. 【Широк спектър от приложения】не само за пердета за душата, но и за окачване на кърпи, тенджери и тигани, кафе чаши, дрехи, растения за баня, кухни, спални, офиси и градини. 【Anti-rust】Нашите куки за душа в банята са изработени от висококачествени метални материали, устойчиви на корозия и ръжда.Може да се използва за компоненти баня в продължение на дълго време. 【Резервни части, софтуер】Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти продукти с високо качество и по-добър търговски опит.Ако имате някакви проблеми в процеса на закупуване, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим най-доброто решение, възстановяване или връщане на парите.Моля, бъдете сигурни, да се купи!.

Спецификация

Избор на клиенти