.

.

Дюзи штрангпресса, Неръждаема стомана Малък това дюзи принтер 3D том изящна изработка Структура на дъга за принтер 3D за печатница(дюза 1.0 мм МК8)

Дюзи штрангпресса, Неръждаема стомана Малък това дюзи принтер 3D том изящна изработка Структура на дъга за принтер 3D за печатница(дюза

BGN 66.88
Налично
Налично

[Съвместимост] Дюзата е подходяща за Monoprice Select mini, за V5 V6, за i3, за Anet8, за i3, Мега и т.н. Той е съвместим с всички 3 D - принтери V5 V6 1.75 mm PLA и ABS. [Структура на дъгата] Вътрешна стена приема дуговую структура, която намалява налягането, необходимо за извличане на конци спиралите, може бързо сплющить конец спиралите, както и подобряване на стабилността и качеството на печат само на дюзата. [Строго изработка] Наставка в строго съответствие с производствения стандарт, удължава срока на служба и напълно съответства на оригиналния продукт. [Материали от неръждаема стомана] Дюзи 3 D-принтер са изработени от неръждаема стомана, която е устойчива на износване и силна и може да се използва в продължение на дълго време. [Точна конструкция] Отрежете с нож, за да направи контакт по-гладко, ефективно да се предотврати изтичане на дюзите и да се избегне запушване на дюзата.Функция : 1. [Съвместимост] Дюзата е подходяща за Monoprice Select mini, за V5 V6, за i3, за Anet8, за i3, Мега и т.н.Той е съвместим с всички 3 D - принтери V5 V6 1.75 mm PLA и ABS.2. [Структура на дъгата] Вътрешна стена приема структурата на дъга, която намалява налягането необходимо за това да стиснете тема, може бързо сплющить конец и подобряване на стабилността и качеството на печат, само на дюзата.3. [Материал неръждаема стомана] Дюзи 3 D принтер, изработени от неръждаема стомана, която е износоустойчива и е трайна и може да се използва в продължение на дълго време.4. [Строго изработка] Дюза стриктно трябва да се производствен стандарт, удължава живота му и напълно съответства на оригиналния продукт.5. [Точния дизайн] Отрежете с нож от планински кристал, за да направи външния вид контакт по-гланцово, ефективно да се предотврати изтичане на дюзите и да се избегне запушване на дюзата.Как да използвате : Премахване на стари аксесоари и да ги замени с нови, преди использованиемспецификация : Тип на продукта : 3 D принтер NozzlesМатериал : Неръждаема стальвходной диаметър : прибл. 1,75 мм / 0,1 инча Резба : M6 Sexangle Диаметър : прибл. 6 mm / 0.2 in Осъществяване Списък : 10 x3 D дюзи на принтера.

Спецификация

Item Type:
 3D Printer Nozzles
Material:
 Stainless Steel
Input Diameter:
Approx. 1.75mm / 0.1in
Thread:
M6
Sexangle Diameter:
Approx. 6mm / 0.2in
Package List:
10 x3D Printer Nozzles :

Избор на клиенти