.

.

Qikafan Упражнение Степпер, Многофункционален Фитнес Степпер Машина с Скручиванием Талията Плоча/Гира/Парапет/Еластичната Въже/LCD-дисплей (цвят : червен)

Qikafan Упражнение Степпер, Многофункционален Фитнес Степпер Машина с Скручиванием Талията Плоча/Гира/Парапет/Еластичната Въже/LCD-дисплей

BGN 41.04
Налично
Налично

1. Преносим : той заема малко място, можете да го поставите на всяко място в дома си и да се обучават в удобно време. 2. Комплексните упражнения : Степпер-това е перфектна фитнес оборудване за оформяне на ръцете, бедрата, талията, краката и помощ в изграждането на идеална фигура. 3. LCD дисплей : LCD-дисплея показва общия брой стъпки, време, изгорени калории.Спортистите удобно да овладеят време на изгарянето, честотата и калории, което ви позволява лесно да се обучават. 4. Добра презентация : Хидравлична система съпротива, осигурява дори съпротивлението на педалите осигурява стабилизированную и безопасна среда на обучение. 5. Устойчива на плъзгане вземе подножието на педала : Педали осигури перфектно сцепление по време на тренировка.Можете да се насладите на допълнителен масаж на краката, не пускането на обувки.

Спецификация

Избор на клиенти