.

.

Лиу Румънския 100 бр. Глинени Мъниста за Бижута Плоски Кръгли Смола Акрилни Свободни Распорные Мъниста САМ Гривни, Верижки И Колиета Доставка на Занаятите Kit, Многоц?

Лиу Румънския 100 бр. Глинени Мъниста за Бижута Плоски Кръгли Смола Акрилни Свободни Распорные Мъниста САМ Гривни, Верижки И Колиета

BGN 2.39
Налично
Налично

Издръжлив материал - лек, но здрав, с гладка повърхност, компактен и изтънчен.Всяка топчета искри, шикарна и модна.Пакетът включва в себе си - Вие ще получите 100 бр мъниста.Комплект за бижута от мъниста, това е комплект за направата на подаръци с добавена стойност, подходящ за вашия проект само за занаятите.Всички мъниста са пълни с дупки, струна може лесно да премине през тях.Идеален за вашите работи.Той също така е подходящ за наслагване с други занаяти, за да създаде чувство за йерархия.Широко приложение - Може да използвате тези красиви мъниста за извършване на работи, като гривни, висулки, колиета, обеци и т.н. Сам craft е пълен с веселие, просто освободете въображението си да създадете свой стил на бижута.Идеални подаръци - Можете да използвате тези кръгли дистанционни мъниста, буквата мъниста и бели перлени мъниста, за да направят персонализирани текстови перлени гривни.Подарък на своите приятели, семейство, близки или на никого.Топли съвети : за Да се удължи живота на тези златни мъниста, моля, отстранете украса по време на къпане, сън, упражнения или други изморителни упражнения, защото продължителен контакт с след това ще принуди повърхността по-бързо да губят блясък.Кръст Бод Пакет включва : 100 × Декоративни мъниста.

Спецификация

Избор на клиенти