.

.

Lvydec Осветена Коледна Лук Дърво Topper, работещи на Батерии Блясък Лук Topper с Разноцветни Led Светлина за вътрешна Украса на Празника Елхи (Многоцветен)

Lvydec Осветена Коледна Лук Дърво Topper, работещи на Батерии Блясък Лук Topper с Разноцветни Led Светлина за вътрешна Украса

BGN 43.28
Налично
Налично

【Голям осветен лук Topper】- Този осветен лук измерва 18*9 инча, той се захранва от тласък клетки (в комплекта). 【Елегантен лук Дърво topper】-никоя елха не е без брилянтен топпера, този осветен лук - topper е изработена от лек плат с блясък, когато светлината е включена, тя може да създаде топла и красива коледна атмосфера за вас. 【2 Начина за определяне на】 - Свети лука е снабден с цип кука и контур и метална тел, независимо от това, дали искате да го закачите на стената или украса, коледна елха, много лесно се заключва лук. 【Универсален】- Нашият блясък свети лука може да бъде украсена в различните сцени и места.Можете да го закачите на входната врата, над камината или на върха на коледната елха.Можете да го използвате в различни търговски центрове или на коледните партита, карнавалах и други дейности като украса. 【Гаранция за удовлетворение】 - Защитено 30-дневна гаранция за връщане на парите, моля, свържете се директно с нас по всеки въпрос.

Спецификация

Избор на клиенти