.

.

8 Слоеве на Сватба Парти Дърво Кула Дървена Стойката е във Формата На Сърце Маса Cupcake Бонбони Дисплей Полк Дървени Рафтове любов шоколад щанд декорации във формата ?

8 Слоеве на Сватба Парти Дърво Кула Дървена Стойката е във Формата На Сърце Маса Cupcake Бонбони Дисплей Полк Дървени Рафтове

BGN 23.19
Налично
Налично

Изработен от дървен материал,здрав, издръжлив и без рязък мирис, без чеп.Дизайн във формата на сърце е много подходяща като поставка за кексчета, подложки за десерти, подложки за витрини, подложки за торти, подложки за чаши, подложки за бонбони, на много нива поставка за десерти . Цялата сердцевидная дърво е направена от висококачествен естествен дървен материал, лека и здрава, добре отпечатани от едната страна с гладко полирани, е безопасен за употреба.3 CMInclude : 1 x комплект Дървена декорация за сърцето.на много нива сервировочный поднос може да се използва като декор за парти, за да украсят дома, държач за кифли и може да се използва като стеллажа за съхранение на различни продукти .Може да го поставите на маса, бюро, етажерка за книги. ✅[Fashion Design] - Дървена Шоколад Витрина в Романтична Форма на Сърце Витрина за Сватбеното Парти на Cupcake Stand. Договорени цветове и фасоны да се хареса на всички, които ги гледат, като хора с приятни за окото.

Спецификация

Избор на клиенти