.

.

12шт. Набор от гаечных ключове с гъвкава глава Tightspot, 8-19 мм метричен ключ за бърз достъп CR-V с преносим набор от инструменти (12 бр. Гаечен ключ с гъвкава глава)

12шт. Набор от гаечных ключове с гъвкава глава Tightspot, 8-19 мм метричен ключ за бърз достъп CR-V с преносим набор от инструменти

BGN 33.82
Налично
Налично

▶ 【БЕЗ ПРОПУСНАТИ РАЗМЕРИ】- комплект от 12 теми съдържа пълна гама от гаечных ключове от 8 мм до 19 мм, без пропуснати размери. ▶ 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】-Премиум дизайн за широко приложение в креплении или отслабване на гайки и болтове в много тесни пространства.Също така се използва за ремонт на тръбопроводи за домашно обслужване на механичен ремонт на автомобили и велосипеди. ▶【ОРГАНИЗИРАНО СЪХРАНЕНИЕ】-Включва в себе си на пазител на магазин и Go Keeper с компактна сгъваема дръжка и нескользящими захватами за заключване гаечных ключове. ▶ 【100% Гаранция за удовлетвореност на】-Безплатна смяна на застрахуйте закупуване на ключове от дефекти на производителя.Съчетава в себе си ефективността на храповика с достъп гаечен ключ, можете да промените ъгъла на изместване на гаечен ключ в почти до всяка градусы72-Печен храповик движи устройство детайл за всяка дължина на резьбового пръчка, без да махате ключа от крепежной детайли Лимитирана серия - вече се предлага в матово черно довършителни с ъглова стартиране дизайн на края на кутията за по-добро сцепление и намаляване на заоблени устройството е предвидена доживотна гаранция на производителя.

Спецификация

Избор на клиенти