.

.

BEYOND BREEZE Premium 9 Twin Window Fan 3-скоростни Заден лопатите на въздушния поток, 3-функционален Разтегателен Двоен прозорец, вентилатор с дистанционно управление (мин. 23,5 макс.

BEYOND BREEZE Premium 9 Twin Window Fan 3-скоростни Заден лопатите на въздушния поток, 3-функционален Разтегателен Двоен прозорец,

BGN 37.57
Налично
Налично

【3 НАСТРОЙКИ за СКОРОСТ】Нашия двоен заден прозорец, вентилатор с дистанционно управление, има 3 настройки за скорост ( ниска,средна,висока).Този мощен двоен вентилатор с 9-инчови турбонаддувными ножове, за да се охлади вашия дом, стая в хотел или офис в тези горещи летни дни!. 【3 ВАРИАНТА ФУНКЦИИ】9" Двухлопастный заден прозорец, вентилатор със самостоятелни електронно - реверсивными двигатели,които позволяват да вземат свеж въздух, освободи остаряла въздуха или дишане.Изберете функция охлаждане за обновяване на помещения, функция екстракта за отстраняване на остаряла въздух или функция циркулация за преместване на лопатите на всеки фен в противоположни посоки. 【РАЗШИРЯВАНЕ на СТРАНИЧНИТЕ ПАНЕЛИ】Нашия двоен прозорец, вентилатор лесно ще се побере във всеки прозорец, благодарение на вграден двоен разтегателен странично панелям.Аккордеонные дилататори се регулират от написал 23-1/2" до 37" за настаняване на повечето размери на прозорци, а след това могат да бъдат блокирани, за да закачите двоен прозорец, вентилатор на място. 【ПОДВИЖНИ И ПРЕНОСИМИ】Този вентилатор се включва в себе си две подвижни крачета, така че тя може да се използва като подови фен.Вградена дръжка прави този двоен вентилатор е по-удобно за носене между стаите. 【ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО】 Като професионален дизайнер и производител на вентилатори, този двоен прозорец, вентилатор е строго тествана.Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа.

Спецификация

Избор на клиенти