.

.

SHUTING2020 jewlerynorganizer Неръждаема стомана, шапка, Перука Багажник за изложбата стоки Магазин за Дрехи, Шапка Багажник за изложбата на Стоки Дисплей Полк Регулируема висо?

SHUTING2020 jewlerynorganizer Неръждаема стомана, шапка, Перука Багажник за изложбата стоки Магазин за Дрехи, Шапка Багажник за

BGN 23.76
Налично
Налично

Качеството на внимателно обмислен, като се обръща внимание на най-малките детайли, добавяйки уникален художествен вкус в украсата на вашата стая!.Тази регулируема по височина поставка за шапки и перуки, изработен от черен метал.Метален купол на върха, който е в силует, се използва за определяне на шапки, перуки и други шапки от естествена форма.Подходящ за съхранение и демонстрация на шапки и перуки у дома или в магазини и т.н., Размер : регулируема височина, височината се регулира от 36 см до 60 см; диаметър на основата : 14 см; диаметър на главата : 14 см, Той може да си бижута в ред и удобно за вас да носите със себе си, вземи си го у дома, ако ви харесва!Име на продукта : Стойка на дисплея манекенаproduct материал : неръждаема стальProduct цвят : черен, златен, сребърен, розов gold Scope прилагането на : дисплей и съхранение на шапки, шапки, перуки, прозорци displayprompt : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2. С изключение на рамката на дисплея на манекена, показана на снимките на продукта, други позиции, които не са включени.3. Моля, имайте предвид, че различните монитори може да предизвика незначителни разлики в цвят, моля, разберете.4. Тъй като той измерва ръчно, грешка е малка, моля, обърнете се към самия размер, благодаря.5. В магазина ни има разнообразие от различни стилове и цветове, можете да го видите в моя магазин.6. Споделяне и обратна връзка са добре дошли, така че ние може да ви предостави най-добрите продукти и услуги.➤ Обикновено, логистика обикновено се изпраща в рамките на 1-3 дни, а очакваното време на пристигане-15-20 дни.

Спецификация

Избор на клиенти