.

.

MSTYLE Аварийно оборудване За Оцеляване Комплект Оборудване, Мъжете Военна Тактическа за Първа Помощ и Оцеляване Комплект за Доставка с Molle Калъф за Външно Къмпинг, Т?

MSTYLE Аварийно оборудване За Оцеляване Комплект Оборудване, Мъжете Военна Тактическа за Първа Помощ и Оцеляване Комплект за Доставка

BGN 20.79
Налично
Налично

【ЦЯЛОСТНИ МЕХАНИЗМИ за ОЦЕЛЯВАНЕ】Включително много практически инструменти за оцеляване и стоки от първа необходимост, за да оцелеят в дивата природа или бедствия.Можете да го вземете със себе си навсякъде, и той е перфектен за вашия автомобил, лодка, бивакуване на открито, разходки, лов и приключения в дивата природа. 【Съвместимост със система за MOLLE】Колани за закрепване на системата MOLLE на гърба + быстросъемная велкро + регулируем быстросъемная обтегач + 2 x D-пръстен + солидни метални ключалки.Компактен размер 8 "x 6" x 5" с леко тегло 2,7 килограма осигурява три големи отделения и голямо разнообразие от места за съхранение на всички необходими са спешни аксесоари и инструменти за оцеляване.Сгъваем нож и стоманена тел трион за рязане на дърво или кост; свирка за оцеляване с 4-в-1 може да работи като свирка, компас, лупа и термометър; термично одеяло за опазване на 90% от топлината на тялото. 【НЕОБХОДИМА АПТЕЧКА за ПЪРВА ПОМОЩ】Елате с чанта комплекти за първа помощ, която включва необходимите предмети, като пинцети, ножици, игли, превързочни, раневую уплътнение, медицинска лента превръзка triangulaire, лейкопластыри и т. 【ЗДРАВ И компактен】Камуфляжная чантата е изработена от висококачествен нейлонового материал с напълно отворена цип, здрав водоустойчив и ударопрочной. Те ще ви подготвим за най-често незначителни наранявания или спешна медицинска помощ.Той също идва със сгъваема лопата, мультитульными клещи, тактическа дръжка, сабя, фенерче, зажигалкой и т. 【СГЪВАЕМА ЛОПАТКА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ】по цялата дължина 16,5 инча, внимателно изработена от високо стомана, сгъваема, с чанта за пренасяне.

Спецификация

Избор на клиенти