.

.

Рехабилитация Ръкавици за пръстите на SXHHBB, Симулатор за рехабилитация Функции на Ръцете, Пневматично, Електрическо Упражнение с Пет Пръста, Подходящ за Пасивна тр?

Рехабилитация Ръкавици за пръстите на SXHHBB, Симулатор за рехабилитация Функции на Ръцете, Пневматично, Електрическо Упражнение

BGN 291.99
Налично
Налично

✔ [Бионическая структура на ръце]Разумно да имитират движение на ръцете, за да симулира производство на структурата на ръце, независимо движение улавяне, разумно имитират хванете ръцете, разгибание и флексия и други действия, за да се улесни спазъм на ръцете, скованост и други проблеми. Полимерни меки ръкавици, разнообразие от гъвкави полимерни материали, триизмерна рязане, подходящ за човешка ръка, гъвкав въздушен волан, прост и удобен. ✔ [Помощ в самовосстановлении]от Едновременното движение на двете ръце може да активира огледални неврони, реплицируя нормални невронни пътища от ръцете на повредената сайта, като по този начин допринася за автономен възстановяване на мозъка. ✔ [Колко време е ефективно?]Според отзива на клиенти, в рамките на 15 дни ще бъдат видими усещания, а подобрение ще се наблюдава в продължение на 2-3 месеца. - Лесна работа, просто и ефективно управление на въртенето. - Малка и удобна конструкция, подходяща за чорапи, серво експлоатация и поддръжка. ✔ [Приложими хора]Спазми на пръстите, церебрална парализа, дисфункция на пръстите, причинени от въздействието на инфаркт на мозъка и т.Прилагане на автоматични рехабилитационни ръкавици.Разкъсване на сухожилията и/или кабели и други наранявания на сухожилията.Рехабилитация ръкавици Ортезы Инсулт Ръка Гума Принадлежности ръкавици Тренировъчно оборудване за Намаляване на спастични Описание - Пациенти с допълнителни функции могат да се възстанови функцията на ръка с помощта на упражнения, а след това и да се възстанови способността за самообслужване в ежедневието.Спецификация Наименование на продукта : тренировка Оборудване за масажи рехабилитация пръста за гемиплегии ход.Фрактури и навяхвания.

Спецификация

Избор на клиенти