.

.

Настолна буш, гальванический процес Позволява пропускане на кабели през горната част на маси Осъжда настолна втулка е По-стабилна за офис, за дома, за студио за жив?

Настолна буш, гальванический процес Позволява пропускане на кабели през горната част на маси Осъжда настолна втулка е По-стабилна

BGN 64.40
Налично
Налично

Изработен е от материал с сплав, той е стабилен, не е деформиран лесно и има дълъг срок на служба.Гальванический процес, висококачествена матова сребърна декорация.Нескользящая конструкция на слота за карти е по-стабилна.Лесно за монтаж, лесно се поставя в дупката на масата и лесно да се заменя с оригинала.Позволяват леко пропускане на кабели през плота на масата, помагат да се направи вашия десктоп по-чисти и спретнати.Може леко да се организира проводници от компютърни бюра, периферни устройства за КОМПЮТЪР, офис оборудване, развлекателни системи в дома, офиса и училище.Функция : 1. Може леко да се организира проводници от компютърни бюра, периферни устройства за КОМПЮТЪР, офис оборудване, развлекателни системи в дома, офиса и училище.2. Гальванический процес, висококачествена матова сребърна декорация.Нескользящая конструкция на слота за карти е по-стабилна.3. Нека да ви внимателно да пропуснете кабели през горната част на масата, за да си работно бюро изглеждаше по-чист и подреден.4. Лесен за инсталиране, лесен за вграждане в отвор на масата, и лесен за замяна първоначално едно.5. Направен е от материал, сплав на цинк, той стабилизирани чрез, не е лек, за да се деформира, и е дългата продължителност на живота.Параметри : Тип на продукта : Настолна втулкаматериал : цинк сплавцвет : сребро Размер : както е показано на снимката Тегло : Approx.184g~188g/6.5 oz~6.6 oz Application : Офис маса, компютърно бюро и т.н. Предпоставка списък : 4 x набор от настолни втулок(3 бр./компл.) Забележка : 1. Моля, изчакайте 1-2 инча грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Спецификация

Item Type:
Desk Grommet
Material:
Zinc Alloy
Color:
Silver
Size:
As shown in the picture
Weight:
Approx.184g~188g/6.5oz~6.6oz
Application:
Office table, computer desk, etc
Package List:
4 x Set Desk Grommet(3pcs Parts/Set) :
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Избор на клиенти