.

.

504 бр. Прозрачни Режийни Ноктите под Формата на Гроб Бесследные Режийни Ноктите Дълги Пълно Покритие на Изкуствени Балерина Накрайници За Нокти, пила за нокти, за Н?

504 бр. Прозрачни Режийни Ноктите под Формата на Гроб Бесследные Режийни Ноктите Дълги Пълно Покритие на Изкуствени Балерина Накрайници

BGN 11.19
Налично
Налично

Форма на ковчег : Ноктите на гроб, известни като ноктите балерина, имат ясни цветове и пълно покритие.Форма на гроба на фалшиви нокти, прави ноктите ви по-елегантни и привлекателни.Разнообразен размер : Triwin 504pcs clear coffin нокти tips включва 12 различни размери от 42 пирони всеки размер, пронумерованными 0-11 индивидуално.Вие можете да изберете свои ангажименти режийни ноктите, които са най-подходящи и на ноктите.Здрав външен ноктите : за Нокти-балерина, изработени от висококачествен ABS-материали, които са безопасни и нетоксични.Тези общи ноктите са идеалната дължина, можете да ги изрежете, ако смятате, че дължината на ноктите е твърде голям за вас, ноктите няма да бъде лесно откалываться, така че можете да подпилить им до желаната форма.Многократно приложение : Фалшив уши нокти са идеални, както за професионален специалист по ноктите, така и за ученика нийл арт, подходящи за маникюрного салон или за нокти-арт за дома.Те ще станат чудесен подарък за вашата съпруга, майка, сестра, приятелка в специални дни.Обслужване на клиенти : 100% чисто нов и гаранция за качество.Triwin предлага 24 часа онлайн обслужване на клиенти (поради логистични на прехода на върховете на ноктите могат да попаднат в пакет, моля не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси). 1.

Спецификация

Избор на клиенти